Photobooth voor elk feestje

Huur een photobooth in de buurt

U kan ook beroep doen op een fotograaf die een heuse huwelijksreportage gaat vastleggen of een reportage maakt van uw evenement. Dit geeft direct een extra dimensie aan uw evenement en levert een goede mix aan beeldmateriaal op. Huur de fotobox of photobooth in combinatie met de fotograaf en ontvang een kleine korting erbovenop!.
een

Voor de digi-booth huurt u de photobooth voor 6u zonder prints (€495). Alle foto’s worden dan digitaal bezorgd zonder afdrukken. Bij alle pakketten worden er ook props voorzien (brilletjes, snorretjes enz). Mensen die mij ook boeken als hun huwelijksfotograaf krijgen een voordeliger tarief, dan zijn er dus andere tarieven van toepassing.

De fantastische prints worden in 6 seconden afgedrukt en dit via een layout die jullie op voorhand zelf kunnen kiezen. Stuur ons gewoon even jullie logo of huisstijl door en we zorgen voor een gepersonaliseerd strookje. Onze photobooth kan jullie zowel op binnen- als buiten locaties entertainen en een technische en creatieve ondersteuning is steeds in de buurt.

Photobooth op jullie bruiloft

Zijn jullie op zoek naar een stijlvolle photobooth die volledig op punt werd gesteld door een doorwinterde fotograaf ? dan zijn jullie aan het juiste adres! in tegenstelling tot photobooths die lage kwaliteit leveren en wel eens durven haperen, krijgen jullie hier een photobooth die geen steek laat vallen en jullie gasten op hun best voor de camera brengt.
van

De te gekke vw photobooth op jullie bruiloft? tuurlijk kan dat! de allerleukste herinneringen aan de mooiste dag van jullie leven. Parkeer de vw photobooth op het feest en jullie hebben gegarandeerd de meest unieke, gekke en grappigste herinneringen aan deze mooie dag! en de gasten hebben meteen een mooi aandenken aan jullie bruiloft!.

Meest gebruikt op bruiloften en themafeesten, met onze photobooth in vintage stijl. Naast de vintage staan twee klassieke studioflitsers, waardoor je een complete retro foto hoek creëert. Kies je eigen achtergrond en/of themapakket en maak het plaatje compleet. Liefde, great gatsby of iets anders?.

Photobooth voor elk feestje

Maar zeg nou zelf……  met dit hart kun je elke liefde vieren!. Zoals je huwelijksjubileum, gender reveal feestje, babyshower of de geboorte van je baby. Het enige dat je hoeft te doen is de juiste kleur te kiezen!. Voor een gender reveal feestje stel je van te voren de juiste kleur in.

 

EEN FOTOHOKJE HUREN OP JE BRUILOFT!

Feestdatum: 22 maart 2017. Wat een geweldige toevoeging was dit op onze bruiloft! iedereen had hier lol mee, zelfs opa en oma gingen met hoedjes op het fotohokje in. De twee medewerkers die erbij stonden waren super, legde duidelijk aan iedereen uit hoe het werkte, hielpen je met fotobomben.

Prev 1 2 3 volgende. Over product en leveranciers:. Alibaba. Com levert 121 fotohokje huren-producten. Een brede verscheidenheid aan fotohokje huren-opties zijn voor u beschikbaar, zoals tft, tent. Ook kunt u kiezen uit outdoor, indoor fotohokje huren. Er zijn 121 fotohokje huren leveranciers, vooral gevestigd in east asia.

Zelf een tof idee?

Ben je niet zo dol op bloemen en planten? ontdek dan andere ideeën als gigantische ballonnen gevuld met helium. Deze maken je feest altijd tot een succes! stoffen van een soortgelijke tint of juist diverse kleuren, wimpels van papier of stof, slingers… er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, zodat je grote dag voor altijd in jouw herinnering zal blijven, maar ook in die van je gasten! ga je voor een klassieke bruiloft? bekijk dan de galerij voor decoraties met jacquard en damast.

Extra prints na het event

Er staat vooraf duidelijk aangegeven wat er allemaal bij de prijs in zit. Mocht je toch vragen hebben, dan wordt er snel en vriendelijk gereageerd. De medewerker die er op onze avond was, was professioneel en vriendelijk. De fotodoos is op ons feest de hele avond in gebruik geweest.

Loved it! hebben er onwijs veel lol mee gehad. Fotostrookjes waren met ons logo dus ook erg persoonlijk en leuk om mee te geven aan gasten op onze bruiloft. Alles wat top geregeld. Aanrader!. Laura arends | wedding. Top service en mooie foto’s voor een goede prijs, al jaren tevreden klant!.

Fantastische dag gehad mede dankzij fotosnap!!! de beste investering van onze bruiloft! – l. Demeijer – facebook. Goede prijs-kwaliteit verhouding, leuk ontwerp gemaakt en de foto’s zowel digitaal als geprint ontvangen. – fabi r. Smith – facebook. Als ceremoniemeesters hebben wij door fotosnap veel punten gescoord bij de mr.

Plaats een reactie