Photobooth service

Het was een hit!

16. 00 uur. Al geruime tijd lopen er feestelijk geklede gasten rond het kasteel en iedereen is een beetje nerveus. De gastvrouw verzoekt iedereen om naar de hal te komen, alwaar de bruidegom met zijn bruidsboeket onder aan de trap staat te wachten.
een
Er draait prachtige muziek door het hele huis en daar komt ze dan! in haar schitterende jurk schrijdt ze statig door het trappenhuis van het kasteel naar beneden! een adembenemend moment voor iedereen!!!! (wij hebben de zakdoekjes paraat!).

Schitterende ontwerpen werden reeds uitgevoerd en afgeleverd. Zowel particulieren als bedrijven laten het ontwerp van de print en de vormgeving van het scherm liever over aan shareyoursmile. Voor elk getrouwd koppel of organisator van een bedrijfsevenement wordt achteraf de digitale versie van de fotoprint opgestuurd.

The Best Photobooth service!

Zo kun je alle beelden nog een keer op je gemak bekijken. Een andere veel gekozen upgrade is onze ‘breng- en haalservice’ (€100. 00).
van
Wanneer je voor deze upgrade kiest, komen wij de photobooth brengen, installeren én weer ophalen. Fotostrip. Je mag een eigen ontwerp aanleveren (€10.

 

 

Jij maakt het mee!

De gasten krijgen dan enkele seconden de tijd voordat de foto wordt gemaakt. Deze’s foto en filmpjes kunnen per persoon of per groep worden gemaakt. Indien gewenst, worden er speciale zogeheten “props” oftewel leuke attributen meegeleverd die nog meer sfeerverhogend werken. Dit zijn o.

We vonden het leuk om al onze gasten een keer op een gekke manier op de foto te krijgen. Dat is gelukt. Wat een geslaagde avond! iedereen vond het een leuke toevoeging. ”. Sander & melissa. “voor ons feest was de photobooth zo’n leuke aanvulling! onze gasten hebben zich er enorm mee vermaakt en hadden een leuke herinnering om mee naar huis te nemen.

Stel je eens voor hoe je event eruit zal gaan zien met de eerste robot fotograaf!. Met o. A. Ingebouwde touchscreen, sociale media uploadfunctie, sms-functie en printfunctie. Wil je uitblinken?. Robot fotograaf emy maakt het mogelijk! de meest innovatieve humanoïde robot voor verschillende doeleinden.

Niet goed? geld terug. Deze garantie geven wij jullie bij het reserveren van een photo booth busje bij devolkswagenphotobooth. Nl. Wij zijn er namelijk zeker van dat wij jullie feest tot een hoger niveau kunnen tillen en dat iedereen met een big smile zal terug denken aan deze te gekke avond! maar mocht dat toch niet zo zijn, geen probleem.

Photobooth huren voor je feest

Propfun heeft meerdere afhaaladressen in de buurt van rotterdam. Bijvoorbeeld in capelle aan den ijsel, spijkenisse en delft. Je kunt de photo booth daar zelf gaan ophalen en weer terugbrengen. Natuurlijk kunnen wij de photobooth ook brengen, installeren en weer ophalen als je feestlocatie in de buurt van antwerpen is.

Alle gasten zijn uitgenodigd voor jullie bruiloft. Ze hebben, net als jullie, veel aandacht besteed aan hun kleding en stijl. Geef je feest een extra boost met le photobooth bruiloft van foto-n-go met een professionele portretfotograaf. Je ontvangt de beste en mooiste foto’s van jezelf en van je dierbaren.

Wil jij ook één van onze te gekke photobooths aan je feest/evenement toevoegen?. Onze photobooths worden altijd geplaatst zonder beperking in tijd!. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of voor onze volledige prijslijst!. Je kan onderstaand contactformulier invullen, ofwel volgende gegevens gebruiken:. Email: [email protected]

Plaats een reactie