Hoe boek je een Photobooth?

Hoe boek ik een Photobooth?

Een kort overzicht van alles wat je bij het boeken van de kruu photobooth voor 290 eur krijgt.
een
Gebruiksvriendelijke fotoprinter inbegrepen.

Je kent het wel he, op iedere bruiloft is er een gastenboek. Nu is het een gaaf photobooth idee om de bruiloftsgasten eerst een fotoreeks te laten maken, en deze vervolgens te plakken in het gastenboek. Dan kunnen ze er ook een leuke tekst bij schrijven. Hoe gaaf is dat!? dat zorgt sowieso voor veel lachen, gieren, brullen wanneer je later nog eens terugkijkt in je bruiloften gastenboekje. Ook kun je de gasten hun foto’s laten vastpinnen op een groot prikbord die je dan hebt opgehangen. Een voorbeeld ter inspiratie vind je op de foto hieronder.

Photobooth huren? Zo werkt het! Snel en gemakkelijk.

De term “photobooth” geldt voor zowel ons fotohokje als onze fotozuil. Beide leggen mooie herinneringen vast van jouw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement. Het effect van een photobooth huren is vrijwel altijd hetzelfde: iedereen wil graag veel en lekker gek op de foto!
of je nu een fotohokje of een fotopaal gaat huren, een photobooth werkt eigenlijk altijd en overal. Zowel het fotohokje als onze fotokist hebben een mooi vintage uiterlijk, en kunnen de foto’s direct printen! uniek aan onze photobooths is ook dat ze, naast het maken van leuke foto’s – ook leuke reactievideo’s kunnen opnemen.
van
Dit gaat met een mooie vintage microfoon, zodat je goed geluid onder de filmpjes krijgt. En dus kun je jaren later nog eens niet alleen de foto’s maar ook video’s terug kijken van jouw vrienden, ooms en tantes, collega’s en andere bekenden. Kan niet beter toch?.

Naast de verhuur van foto booths zijn er ook andere keuzes die je bij ze kunt huren. Kort gezegd verhuren “de jongens van de photobooth” ook de videobooth en de fotozuil. Kijk op de site want ze doen ook greenscreen fotografie. Een photobooth is echt uniek maar check altijd eerst of de plek van het bedrijfsfeest makkelijk te bereiken is voor de verhuurder. Je zal het niet geloven maar een fotohokje kan in een lift passen. Zit je acht hoog in een flat komen ze de photo booth bij je brengen. Een stroompunt die makkelijk te bereiken is is ook wel zo gemakkelijk. Dit photobooth verhuur bedrijf heeft een degelijk stappenplan in elkaar gezet die je daar kunt bekijken.

Wat voor camera zit er in de photobooth?

De photobooth van bruiloft dj brabant is alleen te boeken in combinatie met dj. Bruiloft dj brabant beschikt over een eigen photobooth voor jullie bruiloft. De bruiloft wordt waarschijnlijk een van de mooiste dagen uit jullie leven. Bruiloft dj brabant zorgt voor blijvende herinnering van het feest met de photobooth. Dit combinatiepakket zorgt voor een complete invulling van jullie feestavond voor een aantrekkelijke prijs. De photobooth is een mooie stijlvolle witte zuil van 50×50 cm en is 200 cm hoog. De photobooth is uitgerust met een spiegelreflexcamera en een high-end fotoprinter. De prints uit de photobooth zijn kras- en watervast. Alles gemaakte foto’s zijn na het feest ook digitaal beschikbaar. Het aantal foto’s voor het feest is onbeperkt. De photobooth staat aan vanaf aanvang feest tot het laatste nummer op de avond.

Bovenstaande benamingen zijn termen voor ‘open’ photobooths huren, wat zijn het er veel he! het zijn mooi vormgegeven kasten met daarin een camera, computer en printer, welke allemaal op poten staan om de benodigde hoogte te verkrijgen. De kasten zijn eenvoudig op locatie te plaatsen en worden vaak met een achterwand systeem geleverd.

Gebruiksvriendelijke fotoprinter – voor u bij de prijs inbegrepen

Wat zit bij de huurprijs inbegrepen?
stappenplan om te huren. 5 tips voor leuke foto’s!
waar slaat de photobooth de foto’s op?.

Onze superflits bij onze photobooth

Photobooth huren huwelijk aan een goedkope prijs. Je wil een photobooth huren voor je huwelijk of trouwfeest?  de photobooth is erg populair op huwelijksfeestjes. Het is een echte publiekstrekker, iedereen… jong en oud vind dit een echt leuk gadget. Wijzelf hebben er ook eentje. Deze kost slechts “99€”zonder prints en “225€” met prints onbeperkt. Gasten kunnen zelf kiezen voor de foto- of een video-opname. Onze photobooth is compact en in een mum van tijd klaar. De foto’s worden genomen met een canon dslr-spiegelreflexcamera. Met flitser voor op de donkere plekjes in de zaal. Geniet van het plezier met vrienden, familie en collega’s. Kies een snor, een bril of een ander accessoire uit de bijgeleverde props. Eens de foto booth is opgesteld, poseren jullie voor het scherm en je volgt de eenvoudige aanwijzingen op het scherm!  onbeperkte fotos zonder prints. Hoe later op de avond, hoe leuker. Je krijgt alle foto’s digitaal in volle resolutie toegestuurd. Meer foto’s op deze pagina ‘photobooth huren’. Een photobooth is dan ook een betere oplossing dan een huwelijksfotograaf, die je een hele avond door je feestzaal laten slenteren. Reserveer je photobooth nu.

Met onze photobooths en magic mirror wordt eender welk feest gegarandeerd een succes!
neem plaats voor het scherm, druk op het touchscreen en lachen maar!
er worden telkens 2 strookjes afgedrukt of 1 foto in 10×15 formaat. Bovendien worden alle foto’s ook opgeslagen en krijg je deze achteraf allemaal toegestuurd via wetransfer!
lachen gegarandeerd bij het ontdekken van wat je genodigden allemaal voor de lens  hebben uitgespookt!.

More photo booths
in onze photobooth kunnen je gasten zelf op de foto gaan. Samen maken we in deventer de photobooth gereed en geef ik je instructie over de opbouw en werking. Je kunt 1400 fotostrips maken zonder papier et cetera bij te vullen.

Long business description:
photobooths-huren is een site die je helpt met het vinden van het perfecte fotohokje om te huren voor je bruiloft, personeelsfeest, beurs, festival, markt of zakelijk evenement! wij maken overzichten, vergelijken en helpen je om in contact te komen met de verhuurder die het best bij jouw wensen en budget past! of je nu op zoek bent naar ene vintage fotohokje, een moderne fotozuil of fotopaal, een gif photobooth, videobooth of een photobooth in een busje, caravan, limousine, bakfiets, of trailer, ze staan allemaal op onze site!.

Als je onze silent disco huurt voor je evenement, dan kun je ook onze photobooth of alleen de fotowand erbij huren. Dat is een wand met fotolijsten, we hebben meerdere thema’s, steeds 2 namelijk 1 aan elke zijde (antiek & retro/vintage of white & black). De mensen steken hun hoofd door de gaten van de fotolijsten, alsof ze daar zelf aan de wand hangen. Daar wordt dan een foto van gemaakt.

Say what?
het leven is te mooi om er niet van te genieten. Daarom zeggen wij, van ‘de’ photobooth leverancier van nederland; say kaas!
leg al die bijzondere, grappige en prachtige momenten vast voor de eeuwigheid – met een klik op de knop in ons fotohokje. Ga je voor de ‘gewone’ photobooth , de vw fotobus , de hashtagprinter, de allereerste rijdende hashtagprinter ter wereld de hashtagbus of onze nieuwste aanwinsten; de bullet time matrixbooth of de fotorobot.

Photobooth bruiloft props – #nofilterneeded

Heb jij een photobooth op je bruiloft ? zeker weten dat je dan ook op zoek bent naar te gekke props voor in je photobooth om die foto’s net dat tikkeltje extra hilariteit te geven!
pagebreak.

De photobooth, ofwel fotohokje, is een grote trend en kan eigenlijk niet meer ontbreken op een bruiloft. Je krijgt er de meest spontane, grappige en feestelijke foto’s van. Je vervangt hiermee natuurlijk niet de fotograaf, maar je kan het als een toevoeging op jullie bruiloft zien. Met een bruiloft photobooth kunnen jullie gasten zich helemaal uitleven! leg bij de photobooth de leukste photobooth props. Snorretjes, hoedjes, stropdasjes en meer! kies de photobooth accessoires die het beste bij jullie trouwhuisstijl passen. Is er geen ruimte voor een fotohokje, dan is een fotokist een geweldig alternatief. De fotokist kan bij ons gehuurd worden en laat je gasten de leukste foto’s maken. De foto’s worden direct afgedrukt en kunnen mee naar huis genomen worden of laat de gasten de foto’s in een gastenboek doen.

Bent u op zoek naar een mooie photobooth voor uw bruiloft of event dan bent u bij firma beeld aan het juiste adres. Onze photobooth is razend populair vanwege de hoge kwaliteit foto’s die wij leveren. Geen enkel bedrijf heeft zo veel verschillende achtergronden en van zulke goede kwaliteit als firma beeld. Ze reflecteren niet en laten geen kreukels zien op de foto’s. Ook de afdrukken zelf zijn waanzinnig scherp. Het assortiment props (de accessoires) die u mee kunt huren bij de huur van uw photo booth zijn origineel en passend in het thema. We werken alleen met een goed opegeleide, vriendelijke en wel geklede assistent die waar het nodig is ook goed de sfeer er in kan brengen. Een pfotobooth huren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Via het contact formulier laat u een berichtje achter waarna wij u laten weten of u voor de betreffende datum een photo booth kan huren!.

Kies uw achtergrond design bij uw photobooth

Je wil bezoekers trakteren op een leuke en blijvende fotoherinnering maar wil daarbij geen compromis op vlak van stijl en kwaliteit? dan is woody de photobooth voor jou een schot in de roos. Bij het ontwerp van woody stond fotokwaliteit centraal, een photo booth maken die minstens even leuke foto’s maakt als een fotograaf was het opzet. Aangezien we hiervoor een volledig nieuwe booth dienden uit te werken leek het ons een ideaal moment om ook op vlak van design de lat een pak hoger te leggen. En ja hoor, we zijn zeker geslaagd in ons opzet, op elk event krijgen we complimentjes over zowel de looks als de fotokwaliteit! daar houdt het echter niet op, woody kan uitgebreid worden met green screen, onze leuke textiel achtergronden, extra flitsbelichting en meer. Onze laatste nieuwe foto module is niet zomaar een photo booth maar eerder een volautomatische fotograaf die van geen ophouden weet!

zeg niet zomaar fotobooth tegen onze doe-het-zelf fotostudio! waar je bij gewone fotobooths maar met 3 of 4 kan poseren, kan je hier met 10 op de foto! en vooral, het resultaat is identiek aan dat wat je van een professionele fotostudio kan verwachten. Kijk naar onze voorbeeldfoto’s en overtuig jezelf. Deze unieke custom made fotobooth wil jij op je feest!.

De photobooth is een fotozuil / kast die wij voorafgaand van jullie feest of evenement bij jullie komen leveren en installeren. Vervolgens kunnen de gasten, bijvoorbeeld bij binnenkomst, zelf eenvoudig foto’s (en/ of) filmpjes maken door op het touchscreen van de photobooth de fotosessie te starten. De gasten krijgen dan enkele seconden de tijd voordat de foto wordt gemaakt. Deze’s foto en filmpjes kunnen per persoon of per groep worden gemaakt.

Voor je gasten is de bediening zeer eenvoudig. Zij hoeven enkel voor de machine te gaan staan of zitten. Vervolgens voert de fotobox alles geheel automatisch uit. Door middel van een druk op het scherm gaat de fotoshoot van start. Na  één of meerdere “takes” wordt de foto supersnel uitgeprint. Terwijl je gasten wachten op de foto print maken anderen zich klaar. Wil je er een echte attractie van maken, kies dan voor één van onze medewerkers voor het bedienen van de photobooth tijdens uw event of party.

Let op: deze maand heeft photoboothprops. Nl zijn kraft look bedank mapjes in de aanbieding voor ‘vroegkopers’. Verschillende kraft look mapjes, waar je een fotostrip uit je fotohokje in op kunt bergen. De ideale methode om bijvoorbeeld je gasten meteen te bedanken voor hun aanwezigheid. Of wat dacht je van een eigen bedrijfslogo op het mapje?.

De photobooth is een fotozuil / kast die wij voorafgaand aan jullie (bedrijfs)feest of bruiloft bij jullie komen leveren en installeren. Vervolgens kunnen de gasten, bijvoorbeeld bij binnenkomst, zelf eenvoudig hoge kwaliteit foto’s (en / of) filmpjes maken door op het touchscreen van de photobooth de fotosessie te starten. De gasten krijgen dan enkele seconden de tijd voordat de foto wordt gemaakt. Deze’s foto en filmpjes kunnen per persoon of per groep worden gemaakt.

Plaats een reactie